Mitä syödä kalan kanssa?

Ei tarvitse kuin yhdistää ainekset, jotka sinulta löytyvät kotoa – lohen kanssa sopii erinomaisesti muun muassa sitruuna, pesto, feta ja oliivit. Pasta, peruna, keitetyt kasvikset, ja miksei raikas vihreä salaattikin, ovat mainioita lisukkeita lohen kanssa tarjottavaksi.

Mitä kalan kaveriksi?

Ei tarvitse kuin yhdistää ainekset, jotka sinulta löytyvät kotoa – lohen kanssa sopii erinomaisesti muun muassa sitruuna, pesto, feta ja oliivit. Pasta, peruna, keitetyt kasvikset, ja miksei raikas vihreä salaattikin, ovat mainioita lisukkeita lohen kanssa tarjottavaksi.

Keitä kalaa?

Kuumenna vettä. Lisää kalat. Ahvenet voi lisätä kiehuvaan veteen, suuret kalat aiemmin kylmempään veteen. Kalan liha kypsyy jo 66-70 asteessa, joten kalaa ei oikeastaan keitetä, vaan se saa kypsyä hiljalleen hautuen lähellä veden kiehumapistettä noin 20 minuuttia kalan koosta ja paksuudesta riippuen.

Mikä sopii kalan kanssa?

Ei tarvitse kuin yhdistää ainekset, jotka sinulta löytyvät kotoa – lohen kanssa sopii erinomaisesti muun muassa sitruuna, pesto, feta ja oliivit. Pasta, peruna, keitetyt kasvikset, ja miksei raikas vihreä salaattikin, ovat mainioita lisukkeita lohen kanssa tarjottavaksi.

Mitä lisukkeeksi kalan kanssa?

Ei tarvitse kuin yhdistää ainekset, jotka sinulta löytyvät kotoa – lohen kanssa sopii erinomaisesti muun muassa sitruuna, pesto, feta ja oliivit. Pasta, peruna, keitetyt kasvikset, ja miksei raikas vihreä salaattikin, ovat mainioita lisukkeita lohen kanssa tarjottavaksi.

Mitä paistetun kalan kanssa?

Pasta, peruna, keitetyt kasvikset, ja miksei raikas vihreä salaattikin, ovat mainioita lisukkeita lohen kanssa tarjottavaksi.

Kauanko ahventa keitetään?

Ahvenet voi lisätä kiehuvaan veteen, suuret kalat aiemmin kylmempään veteen. Kalan liha kypsyy jo 66-70 asteessa, joten kalaa ei oikeastaan keitetä, vaan se saa kypsyä hiljalleen hautuen lähellä veden kiehumapistettä noin 20 minuuttia kalan koosta ja paksuudesta riippuen.

Mitä tänään syötäisiin kala?

Mitä tänään syötäisiin?

  • Omenaa, graavilohta ja kapriskastiketta. alle 30 min.
  • Lohitacot. alle 30 min.
  • Lehtikaali-kylmäsavulohirisotto. 30 – 60 min.
  • Kalapuikkohodarit. alle 15 min.
  • Luonnonkalapizza. yli 60 min.
  • Sillikranssi. …
  • Höyrytettyä turskaa, kampasimpukkaa ja ohraa. …
  • Haudutettua turskaa ja piparjuuri-valkoviinikastiketta.

Jätä kommentti