Miten kala maustetaan?

Perinteiset mausteet riittävät. Suosi siis suolaa, valkopippuria, tilliä ja sitruunaa. Yksinkertainen, mutta sitäkin herkullisempi kalaruoka syntyy, kun sitruunalla, suolalla ja pippurilla maustetut kuhafileet paistetaan pannulla ja tarjotaan tuoreiden yrttien kera.

Mitä yrttejä lohelle?

Mausta kala yrteillä

  • Persilja. Persilja on mieto maustevihannes ja muiden mausteiden makua vahvistava yleismauste. …
  • Basilika. Basilika kannattaa lisätä ruokaan vasta loppuvaiheessa. …
  • Korianteri. Korianteri on voimakkaan makuinen itämaisen keittiön mauste. …
  • Rakuuna. …
  • Ruohosipuli. …
  • Sitruunamelissa. …
  • Kirveli.

Millä lohen voi maustaa?

Silakka ja lohi kestävät hyvin maustamista. Kokeile chiliä, karria, pestoa, parmesaania tai homejuustoa. Chili ja lime antavat potkua silakkachevichelle, ja wasabi tuo uutta makua etikkasilakoihin. Itämainen uunilohi maustetaan inkiväärillä, chilillä, valkosipulilla ja korianterilla.

Mitä yrttejä kalan kanssa?

Mausta kala yrteillä

  • Persilja. Persilja on mieto maustevihannes ja muiden mausteiden makua vahvistava yleismauste. …
  • Basilika. Basilika kannattaa lisätä ruokaan vasta loppuvaiheessa. …
  • Korianteri. Korianteri on voimakkaan makuinen itämaisen keittiön mauste. …
  • Rakuuna. …
  • Ruohosipuli. …
  • Sitruunamelissa. …
  • Kirveli.

Mitä laittaa kalan päälle?

Kun on oikein kiire, uunilohen kuorrutteeksi riittää pesty ja viipaloitu sitruuna. Kokeile myös makeampaa appelsiinia tai mandariinia – tai kaikkia yhdessä! Hedelmillä ja kasviksilla peitelty uunilohi pysyy pintaa myöten mehukkaana. Myös monet kasvikset sopivat lohen peitoksi.

Mitä mausteita Kuhaan?

Perinteiset mausteet riittävät. Suosi siis suolaa, valkopippuria, tilliä ja sitruunaa. Yksinkertainen, mutta sitäkin herkullisempi kalaruoka syntyy, kun sitruunalla, suolalla ja pippurilla maustetut kuhafileet paistetaan pannulla ja tarjotaan tuoreiden yrttien kera.

Mikä mauste sopii lohen kanssa?

Mausta kala yrteillä

  • Persilja. Persilja on mieto maustevihannes ja muiden mausteiden makua vahvistava yleismauste. …
  • Basilika. Basilika kannattaa lisätä ruokaan vasta loppuvaiheessa. …
  • Korianteri. Korianteri on voimakkaan makuinen itämaisen keittiön mauste. …
  • Rakuuna. …
  • Ruohosipuli. …
  • Sitruunamelissa. …
  • Kirveli.

Miten maustaa Lohimedaljonki?

Silakka ja lohi kestävät hyvin maustamista. Kokeile chiliä, karria, pestoa, parmesaania tai homejuustoa. Chili ja lime antavat potkua silakkachevichelle, ja wasabi tuo uutta makua etikkasilakoihin. Itämainen uunilohi maustetaan inkiväärillä, chilillä, valkosipulilla ja korianterilla.

Jätä kommentti